Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 42 hodnocení
5
42x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora Jana Miková | 5.2.2023
Co já? Manžel je spokojený
DN Avatar autora Dagmar Nováková | 3.2.2023
Rychlé odeslání, v balíku pozornost k nákupu. Ručníky jsou opravdu kvalitní a krásné. Vaflové ručníky jsou perfektní, rychle schnou a sají.
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 3.2.2023
Děkujeme za milé hodnocení. Ať Vám dlouho slouží :)
MJ Avatar autora Marie Jungbauerová | 26.1.2023
VP Avatar autora Vlasta Pešková | 22.1.2023
MN Avatar autora Marie Němcová | 17.1.2023
Rychlé vyřízení a dodání objednávky.Ručníky jsou kvalitní.
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 3.2.2023
Děkujeme za hodnocení a přejeme ať dlouho slouží.
K Avatar autora Katka G. | 16.1.2023
Vše proběhlo v pořádku a s rychlým dodáním. Froté župan s kapucí je opravdu kvalitní. Jsem spokojená.
JV Avatar autora Jitka Vrňáková | 22.12.2022
Nadšená. Skvělá, milá komunikace i dodání , pěkné a kvalitní zboží. Dárkové balení + k tomu taška a dáreček. Doporučuji.
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 22.1.2023
Děkujeme :)
LP Avatar autora Lenka Pečarková | 21.12.2022
Velmi spokojená. Rychlá komunikace i dodání , pěkné a kvalitní zboží. Dárkové balení + k tomu taška a dáreček. Doporučuji.
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 22.1.2023
Děkujeme :)
LK Avatar autora Lenka Křížková | 18.12.2022
Objednávala jsem poprvé a jsem velmi spokojena. Rychlé dodání, župan zabalen ve vkusné krabici, potěšily i přiložené drobné dárečky. Obchod určitě doporučuji.
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 22.1.2023
Děkujeme :)
OS Avatar autora Olena Spivak | 16.12.2022
Дякую, абсолютно задоволена покупкою! Гарна якість продукції, красива упаковка і приємний сюрприз-подарунок в середині ???? Рекомендую.
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 22.1.2023
Děkujeme
O Avatar autora Olga O | 16.12.2022
JP Avatar autora Jitka Pernicová | 15.12.2022
VS Avatar autora Věra Sytenská | 12.12.2022
RM Avatar autora Romana Mutlová | 4.12.2022
HT Avatar autora Hlavsa Tomáš | 3.12.2022
Jak již psalo spousty lidí, rychlé dodání i s překvapením. Župan je z příjemného materiálu. Mohu jen doporučit.
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 3.12.2022
Moc díky. Ať dlouho slouží :)
HS Avatar autora Helena Sládková | 30.11.2022
Velmi rychle dodání, příjemné překvapení v podobě dárečku v balíčku.
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 3.12.2022
Moc děkujeme. Jsme rádi, že jste spokojená!
HS Avatar autora Helena Sládková | 29.11.2022
KE Avatar autora Kateřina Ejemova | 27.11.2022
JD Avatar autora Jarmila Doleželová | 26.11.2022
AN Avatar autora Alena Neubauerová | 26.11.2022
Spokojenost veliká! Krásné zboží, super komunikace, bleskové odeslání a spousta milých dárečků :-)
DB Avatar autora Daniela Benešová (Administrátor) 26.11.2022
Velké díky Vám. Těší nás, že jste spokojená. :)
Nahoru
42 položek celkem
Zpět do obchodu