Zpět do obchodu

Registrace

Doprava a Platba

Ceník dopravy
Služba  Česko Slovensko
Objednávka nad 2 000 Kč ZDARMA * N/A
PPL - pohodlné doručení na adresu 130 Kč 7,90 €
PPL ParcelShop    79 Kč 5,95 €
Balíkovna České Pošty   89 Kč N/A
DPD Private 129 Kč N/A
DPD Pickup (Výdejní místa PPL)   69 Kč N/A
Zásilkovna - osobní odběr (výdejní místo nebo Z-Box)   88 Kč 7,49 €

*Platí pro vybrané přepravce

DOPRAVA S DORUČENÍM domů

Při doručování zásilky si dobře zkontrolujte, zda není obal porušen či poškozen. Pokud zjistíte závadu, zásilku nepřebírejte, případně zapište závadu do přepravního listu. Jestliže jste u již převzaté zásilky zjistili mechanické poškození, obratem kontaktujte doručitele.
 
DPD Private Flexibilní doručení   
O doručení vás budou informovat SMSkou nebo e-mailem. Dozvíte se z nich jednohodinové rozmezí, kdy kurýra očekávat, i přístupové údaje do webové aplikace DPD Kurýr. V ní uvidíte, jak se kurýr blíží, a kolik adres ho od vás dělí. Aplikace DPD Kurýr na dpdkuryr.cz vám dále umožní: změnit adresu nebo datum doručení, ve větších městech si zvolit dobu doručení ráno (8.00-10.00), přidat záložní adresu (tam se kurýr vydá, když vás nezastihne na té původní), zvolit osobní odběr ve výdejním místě Pickup nebo odložit doručení o 10 dní.
Pokud jste si vybrali platbu dobírkou, kurýrovi zaplatíte při přebírání balíčku v hotovosti nebo kartou.
 
PPL    
Kvalitní doručení s PPL. Balík Vám doručíme na adresu obvykle následující pracovní den. Pokud Vás kurýr nezastihne, zásilku Vám může opětovně doručit na adresu nebo ji uložit na nejbližším výdejním místě (PPL Parcelshopu), kde na Vás počká celých 7 dní. Jakmile převezmeme balík od e-shopu, zašleme Vám email, kde najdete informace o Vaší zásilce. Na uvedeném odkaze můžete sledovat pohyb zásilky a upravit adresu, den doručení nebo kontaktní údaje. V den rozvozu obdržíte ráno SMS s dvouhodinovým oknem, kdy Vám balík dorazí, a kontaktem na kurýra. Čekáte zásilku na dobírku? U kurýra ji zaplatíte v hotovosti nebo kartou. Pohyb zásilky můžete sledovat na ppl.cz
 

DOPRAVA NA VÝDEJNÍ MÍSTO

DPD Pickup - Doručení ne výdejní místo  

Vybírat můžete z více než 1 250 výdejních míst Pickup po celé ČR. Jejich seznam naleznete na dpd.czBudete informováni SMSkou nebo e-mailem v den vyzvednutí balíčku v našem e-shopu, a poté při doručení zásilky do výdejního místa. Pokud si zásilku nevyzvednete do 4. dnů od naskladnění, budete informováni o blížícím se vrácení zásilky odesílateli. Většina výdejních míst má otevřeno minimálně jeden den o víkendu a balíček tam na vás počká 7 kalendářních dní. Pokud jste si vybrali platbu dobírkou, za balíček zaplatíte ve výdejním místě v hotovosti (platba kartou je možná pouze v depech DPD).

PPL PARCELSHOP   

Vyzvedněte si balík, až se Vám to bude hodit. Vyberte si z mnoha stovek PPL Parcelshopů, výdejních míst PPL po celé ČR. Jejich seznam naleznete ZDE. O uložení zásilky na PPL Parcelshopu Vás budeme informovat SMS i e-mailem. Ve většině výdejních míst si můžete balík vyzvednout také o víkendu. Zásilka zde na Vás bude v Parcelshopu čekat celých 7 dní! Zvolili jste platbu dobírkou? Platit můžete platební kartou. Pohyb zásilky můžete sledovat na ppl.cz

BALÍKOVNA České Pošty  

rychle rostoucí síť výdejen balíků. Najdete nás na každém rohu, nejen na poštách. V nákupáku, u školy i cestou z práce…Jsme všude tam, kde nás potřebujete mít. 

Upozornění: Pro tento způsob doručení momentálně není možná platba na dobírku.

BALÍK DO ZÁSILKOVNY        

Zásilkovna je široká dodavatelská síť s více než 3000 výdejními místy v ČR, na která si můžete nechat doručit objednané zboží snadno, levně a rychle. Zásilka bude k vyzvednutí zpravidla do 2 dne od odeslání. Během té doby ji můžete snadno sledovat. Vyzvednout ji může kdokoli pomocí zaslaného hesla a při převzetí ji lze rozbalit. Balíček lze na pobočce uschovat až 5 dní, max. hmotnost zásilky je 5 kg. 

PLATBA 

Platby jsou zajišťovány platební bránou ShoptetPay od společnosti Shoptet s.s.,Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00 Praha 6, IČO: 28935675, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. Zn. B 25395 vedeném u Městského soudu v Praze.

ONLINE PLATBA KARTOU  (Zdarma)

Volba pro okamžité bezhotovostní platby. Přijímáme spotřebitelské i business karty VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Diners Club a Apple Pay či Google Pay. Platby kartou jsou zabezpečeny systémem 3D Secure v rámci inline platební brány. 

STandardní Bankovní převod (Zdarma)

Klasický bankovní převod je způsob platby, kdy platbu provádíte z prostředí vašeho internetového bankovnictví. Platbu si můžete ulehčit pomocí QR kódu, který Vám přijde v potvrzení objednávky emailem. Číslo bankovního účtu je 123-6457720267/0100, vedený u Komerční Banky a.s.. V případě že se rozhodnete později výrobek vrátit, peníze vám převedeme na váš účet. Tento způsob je navíc levnější než dobírka, protože neplatíte dobírkovné. Uhraďte do dvou pracovních dní od objednání, v opačném případě bude objednávka stornována  

DOBÍRKA 55 Kč

Pokud zvolíte způsob platby na dobírku, můžete za objednávku zaplatit na výdejním místě zásilkovny nebo přímo kurýrovi při obdržení zásilky. Budete mít možnost platit v hotovosti nebo platební kartou. Pokud se rozhodnete platit v hotovosti, ujistěte se, že jste si připravili přesnou částku - je možné, že kurýr nebude mít hotovost na vrácení. Ujistěte se, že jste uvedli správnou doručovací adresu. Nezapomeňte také uvést své mobilní číslo v uživatelském účtu, aby vás kurýr mohl předem informovat o plánovaném čase doručení. Služby České Pošty a.s. není možno kombinovat s touto možností platby. 

Zpět do obchodu

Affiliate program